hej hej

idag har jag varit med min kompis Elina
vi bakade mufins .
jag sitter och gör läxan man ska göra en artikel och redovisa den för skolan,jag ska redovisa om fyndet i butiks hyllan när en som heter Johan skulle ta ett sockerpaket så låg det en död rota bakom sockerpaketet butiken sa att dom hade haft problem med rottor innan jul, dom hade lakt ut rotjift på natten fat do dör inte direkt då gick dom och gömde sig i hylorna.
imorgon ska jag och Elina va och då ska vi åka skrisko.  

hej hej

hej jag har inte skrivit på ett tag men det är bara för att vi har jort så myket i heljen! i fredas kvell var vi hos Telma och Sonja. då sjöng vi kariåke och vi va på datan sen målade Telma mina naglar i rosa. Senskulle vi åka hwem. i går var i hoss ett par som heter fige och johana vi var sex barn sen gick vi över till granen och där va vi lite på datan sen gick vi till fige och johana igen. hos fige och johana åt vi äftret det var någon mufins med nån glasyr på och så ått vi lite glass.

hej hej

jag har presis ridit för anna-karin och det gick ganska bra. Jossefina och Alex åkte klokan nio i morse.
nu ska vi snart äte blodkorv till lunch mmm gott med sirap och lingon på. 

hej hej

min kusin josefina och hennes kille Alex och min moster anan-karin och min  mobro Beny och jonas och ebbba och gongka är här.
vi har varit utte hos hästarna och katterna. Innan åt vi tacos och det var gette gott=)
nu sitter vi bara i soffan och gör ingenting Jossefina ducar fast hon är klar nu.
Josefina och Alex ska åka imorgonbiti för joseska joba imorgoneftermida och dom bor i stocholm.Fast beny och anna-karin ska inte åka så tidigt för att dom ska inte jobba imorgon.Fast Jonas och Ebba och Gongka bor i mellby så dom åker hem ikväl.  

hej

idag har jag varit hos Elina och vi har inte jort så myket men ikväll ska pappa på ett kalas som dom ska prova spritt. jag och mamma ska äta biff och pasta sen ska vi smälta chokalad och doppa marsmelows i chokladen mmmm

hej hej

nu har jag ättit frukost och mamma ska snart sjutsa mig till skolan=(
i morgon ska min kusin josefin komma och henes kille alex och 
 anakarin och benny min moster och mobro.

hej

i lördas va jag med telma och vi såg på twilight tvåan och treansen åkte vi på fest hos en kompis. Idag har jag ridit min mammas hest fast det är lite min också för jag ska få han när jag blir eldre. Se red jag min häst Amadeus  sen har jag och mamma varit och köpt loppfrön och sen var vipå jorostop sen åkte vi hem och då mokade jag alla boksarna. sen har jag sjelatt med mina katter.




 
      

hej

jag är hos Telma och vi harv tittat på twilingt 2 och 3 dom var ganska bra. Nu sitter vi och tittar på något när dom spelar in twilingt=)

är hos tova

Jag är hos min kompis Tova vi gör inget skärskilt. Ska snart äta mat det blir biff och potatis mmmmmmmmm........
pasar Tovas hund för han är nykrastrerad. Står still som en sten och vet inte vad han ska göra.

hej hej

hej. Jag har presis pratat med min kompis Tova och jag ska va med henne imorgon. vi ska vara hos henne för att dom har presis krastrerat heneh hund so vi moste passa den lite.


hej hej

idag har jag inte jort  så myket jag har bara tittat på tv nästan hella dagen och sen gick jag ut och borstade och duchade min häst fast jag kunde inte rida för att det blåste och rengnade jätte mycket.sen åkte jag och pappa och köpte salt till ridbannan.sen har jag ättit kötbullar med potatis och sås till lunch. nu sitter jag och tittar på tv och är inne på datan=) 

RSS 2.0