måste städa mitt rum

hej hej jag måste gå och srtäda mitt rum nu för att min moster helna kommer och min mobro tomy och dom ska sova på mitt rum. sen ska vi helsa på min farmor.

är hos en kompis

hej hej jag är hos min kompis. vi ska kolla på en film och så ska vi baka chokladbollar sen ska vi skoja med henes pappa. vi har jort chokladbolar sen dppade vi det i choklad som stelnar fast inna det stelnade så doppade vi det i kokos så det ser utt som chokladbolar. vi bakade det med troldeg. nu ska vi baka vanliga

hej hej

jag har inget att göra så jag säjer vad jag har gort i veckan. igår red jag på en häst som heter Bossen. bossen är väldigt stor så när jag red min Ponny Amadeus så tykte jag att han hade väldigt kort hals.  

varit med en kompis.

Hej jag har inte kunat blogag på ett tag. bara för att internet har inte funkat.ja ja det funkar nu i alla fal jag har varit med en kompis idag vi har varit ute med mina kattungar och ritat lite sen tittade vi på film vi tittade på hur man bedar. sen åkte vi hem.


hej hej

hej hej jag är hemma hos thomas ochbarbara och mattias.vi har varit och till förätt fick vi pumpa sopa och sen kallkon och pottatis och sås .sen fick vi äppelpaj och gräde.

komit hem från skolan

hej hej jag har inte bloggat på ett tag det är barra för att jag inte har orkat. men nu ska jag ätta melis. jag ska ätta maka med korv på rostad maka.

elina

min kompis elina är hos mig.vi sjunger singstar.

TOVA ÄR HOS MIG

tova är hos mig och vi skasjunga singstar. sen ska vi rida.igår va vi hos bo och an och
åt mat sen ÅKTE VI HEM VID 1 HALV2.

köpt godis

hje hej jag har avrit på godis på landet dom har jätte myket godis där. och det är got


Är hemma hos Telma

HEJ HEJ jag är hemma hos telma och sonja vi har inte gort så myket men nu sitter vi vid datan och lysnar på musik.Telmas lillasyster har sminkat mig och sminkat mig.

Ronja har åkt hem

hej hej nu har Ronja åkt hem det var ju inter så roligt men ikväl så ska vi kanse till e kommpis och då ska vi vara ensamma hemma med några andra och föräldrarna ska på någon sak på där dom sjunger i en halvtime sen kommer dom till os igen.dscn0277jpg

ronja packar

ronja packar för fullt och sminkar sig och ficksar håret. och hon går och sjunger stokhoholms mesan.se hella tidenbara och tar kort på halland som hon kan legga in på sinblogg. Ronja kan alldrig bli färdi hon bara tar kort och sjunger hella tiden. 

snart åker ronja hem

hej hej snart ska ronja åka hem det ska inte bli så kul. Fast det har  varit kulnär hon var här. vi har hunit med ganska myket vi har varit på simhallen och hurt en film och ättit kips. Sen har vi mest bara cyklat till maxi och kopat eller vi har köpt en parfym som heter so........kis me sen har vi köpt tyr fyra mintableter var.Vi har ridit också sen har vi bara latat os.





välkommen till min blogg

hej hej jag heter alice och är 11år.Jag bor i laholm som ligger i halland.Jag bor på en hästgård och vi har hästar.Jag har´en häst som heter Amadeus oc mamma harv n som heter Bauer. Jag har ochså haft en som heter Ballerina och en som heter casino mamma har också haft en stor hest som heter Tambo.Mamma har också ett hundpensionat.Vi har också två hundar en golden och en rotvailer.Jag har fyra kattungar och en stor katt.


här kommer några bilder på mig!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0