hej hej

jag och anna-karin har pressis ättit mat och jag ska snart gå och lega mig för anna-karin och jag ska vara i stallet klockan 7 i morgon vi ska vara där klockan 7 så jag måste gå upp haalv 7 och anna-karin kommer inte kunna veka mig så tidigt jag kommer inte komma stå på benen så tidigt.

hej hej

jag kommer hem från stallet nu och vi har ätit en sämla nu sen ska anna-karin och jag till stallet och hon ska ha leksjoner och jag ska kansje rida i någon ridgrup fast inte fö Anna-karin för hon harleksjoner för lite äldre än mig.

hej hej

jag är i stokholm och vi är hemma och ätter lunch sen ska vi till stallet igen sen kommer vi inte hem förens kolckan elva för att anna-karin ska ha leksjoner till klock an tio sen sen ska vi fodra ridskolehästarna.

hej hej

hej vi ska åka till barbara och tomas och mattias=)

hej hej


hej jag kom presis ifrån skolan har gort no prov och det gick sådär.
men jag ska utoch rida nu.

hej hej

pappa är inte hemma så mamma får rensa avloppet för det har gåt sönder så det stingker i hela huset.

hej hej

min och mammas häst


mina katter

hej hej

hej idag har jag varit hos min farmor sen åkte vi och hemtad en hundinte som vi skulle ha uttan som vi skulle va hos os på hundpansjonatet fast dom hadde inte tid och lemna hunden så vi fick hemta den istellet.
nu sitter jag och tränar inför NO provet imorgon.
på lördag ska vi till ridhuset och rida jag ska rida på min häst Amadeus och Mariel ska rida på Bauer mariel brukar hoppa med honom. 
i onstas red Tova på Amadeus och en tjäj som red på Bossen och dom red på åkeren bossen stegrade och sen bokade så hon flög upp i luften och sen landade honpå föterna och samtidigt på någåt vis holde hon i bossen när hon var på marken så det jick bra med hene och när hon skulle hoppa up igen så han hom inte få in foten i stigbyglen inan han stak iväg och så var han lös på åkern. Sen sa vi att Tova skulle hoppa så att inte Amadeus skulle sprang efter med Tova på rygen.när hon hadde hopat av så drog han okså ivåg så vi jagade hästar på åkern. fast det jick bra bossen trampade sig litte på hoven.
 billder-2010-116
                                                                  
Amadeus                                                     

RSS 2.0